Illustratie maken

Een plaatje zegt soms meer dan duizend woorden. Laat het dan ook een goed plaatje zijn.

Een plaatje zegt soms meer dan duizend woorden. Laat het dan ook een goed plaatje zijn.

Er zijn honderden aanleidingen waarom wij een illustratie maken. De illustraties kunnen onderdeel zijn van een offline brochure, of bijvoorbeeld als leadgenerator voor een social posting.

In elke illustratie die u door ons laat maken zit het ambachtelijke design. Tasalogic Media heeft haar basis uit het grafisch vormgeven.

Al vanaf het moment dat eigenaar Tawab Safi een potlood beet kon houden, perfectioneert hij zijn techniek in het grafisch vormgeven.

Ondernemers die voor zijn illustraties kiezen, kiezen voor jarenlange opgebouwde kennis, creativiteit en inzicht. Maar ook voor de warmte die Safi in de illustraties stopt.

Als designbureau zijn wij creatief in het grijpen van de aandacht van uw bezoeker. Wij verzinnen pakkende logo’s, een opvallende huisstijl of geven de website een juiste uitstraling. 

In het grafisch vormgeven beheersen wij daarvoor verschillende professionele technieken. Maar Tasalogic Media is ook multidisciplinair. Naast het design is het ook mogelijk om teksten professioneel te laten schrijven of foto’s te laten maken.

Bent u benieuwd hoe wij van uw professionele website iets bijzonders maken? Kom dan eens langs op ons kantoor.

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!