Webshop laten maken

Overweegt u een webshop te laten maken? De webwinkels die wij bouwen zijn voor uw bezoeker een positieve beleving. Hier ontmoeten een strakke vormgeving en gebruiksvriendelijkheid elkaar.

Voor het beste resultaat adviseren wij dat de bezoekers de site prettig ervaren. Wanneer zij verdwalen in allerlei menu’s vinden zij immers niet de weg naar de aankoop-button.

Daarbij zijn de Webshops (evenals de sites) gemaakt in het WordPress-CMS. Een bewuste keuze zodat u als ondernemer gemakkelijk in het gebruik producten kan toevoegen of verwijderen.

In een tijd van cyberaanvallen en AVG/GDPR ontkomt een webdesignbureau er niet aan kritisch naar de privacy en veiligheid te kijken. Daarom zijn al onze websites en shops beschermd.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u er voor kiest een professionele website- of shop te laten maken, dan nemen wij u van begin tot het eind in ons creatieve proces mee. Via een afgeschermde omgeving ziet u hoe de site wordt opgebouwd. Pas als u akkoord bent met het ontwerp, dan gaat de site in de lucht en trakteert u uw bezoekers op een prettige beleving.

Ons proces

Geweldige websites voegen grote waarden toe aan uw bedrijf. Van wireframing tot PSD ontwerpen, we doen het allemaal.

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!