Logo & Huisstijl

Een modern commercieel bedrijf is heel wat anders dan een restaurant. Zoveel organisaties zoveel verschillende manieren om een logo te ontwerpen. 

Het designbureau Tasalogic Media daagt zichzelf uit om het bedrijfslogo te ontwerpen dat op het eerste gezicht meteen duidelijk is. Maar ook dat logo te maken dat na een derde of vierde indruk boeit dankzij een creatieve verwijzing.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem dan contact op.

Huisstijl ontwerpen

Een online of offline campagne voeren zonder een huisstijl te laten ontwerpen? Dat is als rijden zonder stuur of motor. De juiste huisstijl weerspiegelt uw DNA. Het is de stijl waarmee u de harten en hoofden van het publiek verovert.

Als professioneel ontwerpbureau bewaken wij de kwaliteit van de huisstijl die wij ontwerpen. Alles moet met elkaar in één lijn zijn. Zo bouwt u de juiste reputatie op bij het juiste publiek.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem dan contact op.

Als designbureau zijn wij creatief in het grijpen van de aandacht van uw bezoeker. Wij verzinnen pakkende logo’s, een opvallende huisstijl of geven de website een juiste uitstraling. 

In het grafisch vormgeven beheersen wij daarvoor verschillende professionele technieken. Maar Tasalogic Media is ook multidisciplinair. Naast het design is het ook mogelijk om teksten professioneel te laten schrijven of foto’s te laten maken.

Bent u benieuwd hoe wij van uw professionele website iets bijzonders maken? Kom dan eens langs op ons kantoor.

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!