Tasalogic Media

Inhoud bewerken

Wil je een unieke online en offline uitstraling voor jouw bedrijf? Vraag nu een offerte aan voor onze gecombineerde diensten van webdesign en grafisch ontwerp, waarbij we jouw visie vertalen naar aantrekkelijke digitale en gedrukte media.

Magazines en brochures

Vertel wie u bent als bedrijf en laat Tasalogic Media hiervoor de magazines of brochures maken. Wij stellen een hoogwaardig en fraai blad voor u samen en zorgen dat deze keurig opgemaakt en afgedrukt wordt aangeleverd.

Draag uw verhaal uit aan uw medewerkers, uw klanten en iedereen die met uw onderneming in aanraking komt. Voor uw organisatie zijn er meerdere aanleidingen om een magazine te laten maken:

Doel magazines maken

  • U wilt graag aandacht voor een gebeurtenis
  • U wilt extra publiciteit voor een evenement, bijvoorbeeld een jaarverslag
  • U wilt uw sympathieke gezicht laten zien aan uw medewerkers, klanten of andere geïnteresseerden

Magazines die uw gevoel overbrengen

Wanneer Tasalogic Meida , verplaatsen wij ons in uw organisatie en haar doelstellingen. Als ontwerpbureau vinden wij het belangrijk dat het gevoel van uw organisatie professioneel wordt weergegeven. Daarom werken wij ook met echte artists.

Doel maken magazines

Allereerst natuurlijk door met u een goede intake af te nemen. Wat is het doel? Waarom wilt u een magazine laten maken? Waar staat u als organisatie? Maar het allerbelangrijkste: wat vindt u wat de doelgroep moet ‘voelen’ wanneer ze het magazine weer eenmaal dicht hebben geslagen.

Hoe maken wij magazines?

Vervolgens maken wij een samenstelling en opbouw en leggen die in concept voor. Wanneer het concept is goedgekeurd, gaan onze creatievelingen voor u aan de slag. Wij zorgen voor een representatieve opmaak en uitstraling. Redactionele bijdragen laten wij schrijven door professionele copywriters. Vervolgens sturen wij het blad naar de drukker en leveren het prachtige eindresultaat persoonlijk bij u af.

U leest dat alles tot in detail wordt verzorgd door echte vakmensen. Creatievelingen die doelgericht uw magazine of brochure tot een succes maken.

Contact

Contact Us
First
Last
Scroll naar boven