Poster en flyers

Bij het ontwerpen van flyers zorgen wij dat u opvalt. De flyer moet een blikvanger zijn en passen bij uw organisatie. Een goede combinatie van lay-out en kleurgebruik zorgt daarvoor.

Deze vragen zijn daarbij essentieel. Wat is het doel van uw flyer? Wie vormt uw publiek? En wat zou uw doelgroep aantrekkelijk vinden?

Afhankelijk van uw voorkeuren bespreekt dit ontwerpbureau het juiste ontwerp.

Poster laten maken

Uw doelgroep ziet de posters bewust of onbewust als zij op straat loopt of er langs rijdt. Een ideale gelegenheid om snel de belangstelling te grijpen met uw boodschap.

Opvallen doet u met het juiste ontwerp waarin in één oogopslag duidelijk is waar het om gaat.

Het ontwerpbureau Tasalogic Media stelt hoge eisen. De affiches die wij ontwerpen moeten in een oogopslag aanspreken.

Brochures ontwerpen

Voor lopende campagnes is brochures ontwerpen ook mogelijk. Hiervoor kunt u zelf materiaal aanleveren. Of wij realiseren de brochures van A tot Z in samenwerking met copywriters en drukkers die wij onderschrijven.

De kracht van Tasalogic Media is dat zij zich verplaatst in uw bedrijfsidentiteit. Waar staat u voor en wat vindt uw publiek belangrijk. Dat zorgt er voor dat uw ontworpen brochure de juiste uitstraling heeft.

Tijdschrift laten maken

Een tijdschrift wilt u laten maken om uw diensten, producten of medewerkers onder de aandacht te brengen.

Het ontwerpen en drukken van tijdschriften, dat kan ook bij Tasalogic Media. Heeft u al eigen kopij en materiaal? Dan maken wij deze professioneel op. Ook is het mogelijk om de inhoud professioneel te laten maken door copywriters en fotografen die wij onderschrijven.

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!